Full fart

Imorse vaknade vi med att flyga upp ur sängen då Magnus arbetskamrat knacka på dörren halv 6. Dom samåker till jobbet. HELVETE(!) va rädd man blir då man vaknar av nåt sådär. Så efter de kunde ja inte riktigt somna om. Så av en slump vid 7-tiden så fick ja ett sms av Anna som också va vaken och frågade om ja ville följa me henne och storhandla på Willys haha.
Shaa, why not!

Mötte upp henne på Willys i Birsta strax efter 8 sen åkte vi till henne och surra en stund. Sen for ja hem och grejsa på lite. Sen så vid halv 3 så hämta ja upp mamma på jobbet för hon skulle va hundvakt åt Molly för sen åkte ja och hämta Magnus på jobbet.
Så började vi me att åka och ta ID-kort för snöskoterkortet. Sen käka vi middag, handla julklappar, så va vi och handla lite annat smått o gott.
Tänkte visa lite bilder imorrn om ja hinner.

Ja men då vi va klar me de så for vi till Magnus mormor. Och sen for vi till mamma och pappa och hämta Molly och surra lite me dom.

Så jaa, denna dag ha varit lång och händelserik!

Och härifrån säger ja gonatt! :)


Bilden ville inte :/

Ja fattar inte varför bloggappen är knäpp. Den tar inte me mina bilder. Och nu orka ja inte. Gonatt!!


Gonatt

Igår så va de en vanlig söndag. Hände inte mycket intressant på Furuvägen.
Pysslade lite ut och sånt tråkigt.
Sen på kvällen va de dans igen :)

Och idag ha de inte heller hänt så mycket. Magnus jobba och då han kom hem så åt vi middag. Sebbe kom förbi en sväng. Sen ikväll så fick ja en flax och baka scones :p
Ja de va väl allt roligt ja hade att berätta :D

En liten bild från dansen:)


Tråååååkigt

Igår så bjöd vi hit pappa på middag för mamma skulle iväg me jobbet. Gjorde fläskefilegryta och hemma-klyftpotatis.
Sen då han åkte så for vi ner på ICA och hyrde en film. Hyrde LOL me Miley Cyrus. En riktigt bra film. Fin ungdomsfilm liksom.

Idag så är Magnus och hjälper Andree me huset så ja är ensam. Och har iiiingen aning om va ja ska göra idag.
Vill hitta på nåt men ja vet inte vad bara!



Tildas födelsedag

I onsdags så fyllde mosters älskade unge 3 år. Tiden går så himla fort. Vart tar den vägen. På kvällen va de dags för kalas som lillgumman sett fram emot så mycket :)
Då vi kom hem från Tilda så kolla vi på tv och gick och la oss rätt tidigt. Ja va så himla trött.

Igår så va ja in till stan till jobbcoachen sen fot ja hem och vila en stund för ja fick sån huvudvärk. Sen då Magnus kom hem från jobbet så åt vi middag sen kom Sebbe och Pontus hit.
Och halv 8 så for vi ner på buggen :)
Och efter de så kröp vi ner i sängen och titta på tv :)

Idag så ska ja åka och handla och sen ikväll ska vi bara ta de lugnt.
Ska bli så skönt :)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2300787/images/2012/pic_50af41b19606ee5b71d208d0.jpg" class="image">


Måndag

Igår så va ja in till stan till jobbcoachen. Sen så va mamma, pappa och farmor ute i Birsta och köpte julklappar så ja for ut dit och va där en stund me dom innan ja for hem. Sen då Magnus kom hem från jobbet så åt vi middag och sen fick vi besök av syster, Patrik och Tilda. Ja hade köpt glass och strutar och de tyckte Tilda va en bra ide. Och mycket strössel skulle de va :p

Sen då dom åkte hem vid kl 20 så for vi in till Magnus farfar och farmor en stund. Sen då vi kom hem så hoppa ja in i duschen och sen rätt ner i sängen!

Nu ska ja hoppa i några kläder och sen åka till Teo och dricka kaffe :)


Städar-lördag

Idag så vakna vi kl 10. Så ringde Danne en stund senare och ville komma. Så han kom hit så skulle vi kasta massa skit som stått i källaren så han hjälpte oss. Tack så hemskt mycket Danne!
Asså undra hur många lass vi åkt me på tippen. Men nu är de typ klart vi glömde lite små grejer bara. De ha ju stått kvar massa möbler efter farmor men nu är alla dom borta. Så jädrans skönt!
Sen då vi kom tillbaka så tog vi oss lite kaffe sen åkte Danne efter en stund. Och då gick vi ner i källaren och dammsög och torka golven, va så jääääävla skitigt efter att rörmokaren och alla sprungit runt med skor medans dom koppla in bergvärmen.

Sen efter de så for vi till mamma och pappa och hälsa på sen tog vi me oss Trofi som ska sova över här för dom skulle på fest på klubben med alla som va funktionärer på Street Meet.

Så åkte vi hem och gjorde middag, gick prommis och sen la vi oss i soffan.
En riktigt fullsmockad lördag blev de.

Och ja bjuder på en bild på mig :p


En vecka me stök och bök

Denna vecka så har de varit en kille här och kopplat in bergvärmen. Magnus ha varit i Stockholm på kurs så de ha varit ganska ensamt på kvällarna, han kom hem igår.
Men iallafall så igår blev bergvärmen klar. Äntligen!
Så hela veckan ha ja typ suttit med Jens, han som koppla in allt. Ha suttit och tittat på när han ha jobbat :p
De va fasen roligare att surra me honom än att va själv hela dagarna :)

Idag så va ja in till stan och handla så slapp Magnus gö de då han sluta. Så ikväll blir de gomiddag och soffmys.
Mamma och pappa skulle komma förbi en sväng också :)


Skälsjön 2.0

I helgen så va vi i Skälsjön me Sebbe, Danne, Teo, Pontus och Dennis.
På fredagen så kom vi och Danne upp vid 6 tiden så packa vi upp och bara hängde så kom resten upp kl 9 så då käka vi middag sen så drack vi och myste på. Sen på lördagen va vi till Liden en sväng sen blev de till att bada i tunnan och så. Sen blev de lugnare då Sebbe va tråkig och Danne och Teo va rätt trötta :p Så resultatet av Skälsjön repris blev jävligt mycket sämre.
Men nu längtar ja till nyår då vi ska till Hassela me Anna, Nicklas och gänget.

Och idag for Magnus på kurs till Stockholm och kommer hem på torsdag. Så idag for ja till Anna sen åkte ja till mamma och pappa och åt middag. Sen fick dom följa me mig hem och flytta på frysen i källaren för imorrn kommer de tydligen en kille och börja koppla in bergvärmen.
Så imorrn måste ja kliva upp kl 7.
Jaaaa, faaan va kul!!!!
Därför säger ja gonatt nu :p


Och en liten bild från helgen. Ja hittade nå plastband som man böjde så börja dom lysa. Sketa coolt! Aldrig sett sånna förut :p


Skälsjön repris

Ikväll kom grabbarna hit så vi fick planera lite inför Skälsjön. Åker ju dit på fredag, ska bli så jävla kul.
Så nu är inköpslistan skriven. Imorrn blir de att handla och åka på systemet.
Jaja, nu ska ja kika på tv sen sova!

Ber om ursäkt för den snygga bilden guys!! ;)


Tandläkarskräck

Igår va ja till tandläkaren och likaså idag. Idag va ja dit och laga ett litet hål. Har aldrig riktigt gillat tandläkaren och inte blev de bättre efter att ja dragit ut fyra tänder för ett par år sedan. Och idag va så jävla nervös för de va första hålet ja fått och ja ville ha bedövning men ja kom ihåg hur ont sprutan gjorde som dom hade när ja drog ut tänderna. Men nu va de en annan spruta och de kändes inte alls, dom bedövade me salva först såklart. Men iallafall så när ja gick ut därifrån så va ja så stolt över mig själv haha. Så va mamma där när ja va klar hihi. Men så ha ja verkligen världens bästa tandläkare nu också. Hon är bäst!
Dock är ja fortfarande bedövad så de känns som att kinden hänger på mig. Så när ja skulle dricka vatten så blev de lite läckage :p

Och när ja kommer hem så ha Magnus kommit hem från jobbet så står de en massa grejer är vid oss. För de är en kille här och borra för bergvärmen.
Äntligen så ska vi få bergvärme!

Nu ska ja titta lite hur de går där ute :)


Tilda-bus

Imorse så ringde ja och prata me syrran och Tilda så fråga ja om Tilda ville komma till mig och de ville hon.
Såklart :p hihi
Så då åkte ja och hämta henne sen åkte vi hem hit och va ute och busa sen gick vi in och kolla på tv och sen baka vi havrerutor. Sen då syrran och Patrik kom så fika vi våra nybakade kakor och sen åkte dom hem. De bli lite tomt då man haft Tilda ett par timmar. Man saknar den lilla glada ungen som springer runt här :)
Men efter att dom åkt så åt vi middag och sen ikväll va de showdance igen me barngruppen.

Men nu ska ja kika på tv innan
sängen kallar!


Myslördag

Idag så följde vi me pappa upp till stugan och tog julgranar och titta till.
Jag tycker de ser så hemskt ut där uppe då allt är helt tomt och öde. Till och me Molly letade efter farmor :p
Sen då vi kom därifrån så va vi på gravarna och tände ljus. Usch de är så vackert på alla kyrkogårdar denna dag.
Sen så bjöd vi hit mamma och pappa på middag så nu ha vi ätit och ska titta på Så mycket bättre :)
Ha en mysig lördag!


Lugna gatan

Tänkte bara skriva ett litet inlägg om att ja finns på Instagram också. Har så svårt att skriva på bloggen då de inte händer så mycket här hemma.
Heter iallafall sundbergsofia på Instagram så kika in där :)


RSS 2.0
Design by: