Ett snöigt oförberett Sundsvall

Av nån anledning har inte mitt inlägg som ja skrev i fredags publicerats på bloggen. Men men. I fredags så for ja ut till Anna i Timrå. Började snöa på vägen dit men de brydde inte ja mig om... Förrän ja skulle åka hem. Kom inte framåt ens på platta backen. Vi hade sommarsulorna på. Vilket ja inte trodde. Så Magnus fick åka till sin farfar och låna hans bil och åka hem och hämta däcken och komma tillbaka till Timrå och lägga om däcken. Sen for vi på Birsta me Anna och Nicklas och åt middag sen gick vi på IKEA.
Sen såg vi på film hos dom och myste.

Sen i lördags så va vi in till Danne på verkstan så Danne och Magnus greja me bilarna. Sen på kvällen åt vi middag hos Danne och Ida och hade de trevligt :)

Sen igår så va de rätt lugn dag. Va sjowdance på kvällen me syrran och småtjejerna. :)


Kråkan Sofia

Jaa kråkan Sofia här. Jag har gått och blivit förkyld. NEJ vilken skräll!! De är höst och förkylning är standard!
Jaa, ja tycker synd om mig själv :p

Iallafall, Igår va ja me Sebbe till badhuset och bubbla. Va så jääävla skönt.

Och idag va ja och luncha me mamma sen for ja på blomsteraffären och köpte blommor och ställde en plantering på farfar grav och sen gjorde ja en plantering att ställa vid ytterdörren.
Blev jättefint :)

Sen ikväll fyllde vi släpet me skräp och for på tippen sen va vi till farmor och fika. Och nu ha ja krypit upp i soffan och ska mysa me mina älsklingar :)


En helt vanlig måndag

Idag så klippte jag Molly. De va verkligen på tiden kan man säga. Så de tog väl ca 2,5 timmar att klippa henne. Utan paus. Är lite trött i nacken. Sen kom Anna hit och surra lite skit. Så skulle hon käka middag me oss. Så ringde Sebbe och sa att han också skulle ha mat. Jaha, fick ta fram lite mer så alla blev nöjda och mätta. Så vi käka middag då Magnus kom från jobbet. Och nu har han och Sebbe fyllt släpet me skit från källaren och åkt ner på återvinnings stationen och sen då då kommer så ska vi åka ner på badhuset och bubbla :)


Som 15 år igen

Igår så va vi hos Sebbe och Robert som hade en liten fest. Blev som en fest på gamla goda tiden. Började lyssna på massa gamla låtar och sjung som aldrig förr. Men förbannat kul hade vi. Jag och Sebbe gick en promenad vid 5tiden imorse då alla lagt sig. Vi kände för lite frisk luft. Så vi gick och satt oss på Nolby kiosken. Som på gamla goda tiden. Aaae helt enkelt en jävla kul kväll me järngänget.

Och ikväll så blev de lite ändrade planer. Anna och Nicklas ville att vi skulle hänga me på bio så vi boka biljetter så vi ska gå och se Hypnotisören me dom ikväll :)
Nu ska ja kolla på tv och bara slöa en stund innan man ska göra sig klar för kvällen!


Ett snöigt Sundsvall

Idag så kom första snön. Och faktiskt ligger snön kvar här på Hemmanet.
De är inte mycket men de är lite vitt iallafall. I lööööv it! De får gärna komma mer snö:) Förut idag va ja ner till farmor och hälsa på en stund. Sen åkte ja till mamma och pappa och tiggde åt mig middag. Magnus jobba över och de är så tråkigt att gö middag till en själv. Så då är de perfekt att åka till mamma :D
Efter de så följde ja me syster och Tilda på Tildas barngympa :) sen följde ja me dom hem en stund. Så nu sitter jag i soffan och Magnus kom precis hem så nu ska vi kolla på Hollywoodfruar innan läggdags :)


Sen uppdatering

Har inte hunnit uppdatera från torsdagens buggkurs. Aaae de va de roligaste på länge. Lite svårt ibland men attans så kul. Men snart så är vi proffsdansare 😉
Igår så va ja ner till farmor och hälsa på sen åkte ja in till stan och mötte upp Magnus så va vi till Birsta och gjorde lite ärenden. Sen hem och åt middag och sen fick vi besök av Tomas och Margona. En väldigt trevlig kväll 😀
Idag så ha ja sytt gardiner och bytt gardiner. Sen så åkte vi till mamma och pappa som är i husvagnen i Hassela. Så har precis kommit hem. Så nu ska vi nörda ett antal avsnitt av Skilda Världar 😀


Shake your ass

Idag va ja till stan och dejta kajjen. Blev en lunch på Coffee House. Sen en lite svängom på stan.
Och apropå svängom. Idag är de starten för buggkursen.
Jo surru, JAG(!) har fått med mig Magnus på att börja på buggkurs på Street Rulers! 😄 De ska bli så jädrans kul. Allra helst kommer de bli kul att se hur "bra" vi är! Nu ska ja gå en prommis me Molly innan vi ska åka och bugga!
Uppdateringen kommer 😉


Lunchdejt

Igår kväll så kom Anna och Nicklas hit och surra lite skit me oss och vi fick oss ett antal skrattanfall. De är så roligt att umgås me dom där två :p
Jaja, nu ha ja gjort mig i ordning för att åka in till stan och lunchdejta Kajsa :)


Reunion

Idag så va ja till tandläkaren. Ville nästan ha me mig mamma men kände att ja måste klara mig själv. Och de gjorde ja. Även fast ja åkte till mammas jobb efteråt och tyckte synd om mig själv. Japp sån är jag :p
Sen så va ja och träffa farmor en stund som va på pensionärs hobbyn så där satt ja en timme och lyssna på Hulda och Agda eller va nu alla damer hette. Dom är ju väldigt pratglada gamlingarna. Sen så va ja hem och gick promis me Molly och sen fick ja besök av syster, Patrik och Tilda :) Sen kom Sebbe förbi och sen då Magnus kom hem från jobbet så åt vi middag och sen for ja ut till Kajsa på Birsta och va me henne en stund. Och då ja kom hem så gick vi en promis me Molly sen titta vi på ett avsnitt av Skilda Världar. Gud va beroende man blir av serier. Varje ledig sekund så kika vi på lite Skilda Världar. Nördar är vi!
Men nu ska ja sova, trött som attan är ja. Gonatt!


Ny energi! Förhoppningsvis..

Jahaja, här har ja inte varit inne på ett antal månader. Fick klia mig bra länge i huvudet innan ja kom på lösenordet hit. Finurlig man är ibland, hehe!
Jaja, ja slutade skriva för de inte fanns nåt att skriva om och ingen tid heller.
Gjorde ju inget annat än att måla om huset och greja på. Men nu är de mesta klart lite småplock som ska göras till våren. Men vi ha ju inte riktigt haft vädret me oss denna sommar för att kunna vara ute och pyssla på. Men men nu är hösten här och vi ha lite saker vi vill göra inne. I helgen möblera vi om vardagsrummet. Får väl se om vi trivs bättre såhär. De va allt för denna gång. Och nu ska ja väl skriva lite mera här. Hoppas ja! :)
Och en liten bild på vardagsrummet efter ommöblering!


RSS 2.0
Design by: