En helg i storstan

Oj, de kändes inte som att de va en vecka sen ja blogga. Sorry! :p

Iallafall så i fredags så åkte vi med tåget 05.54 ner till Stockholm. Kom fram kl 9 och då mötte Magnus pappa upp oss och skjussa oss hem till honom där vi kunde ställa av oss våra väskor och sen tog vi bussen till Hötorget och vidare till Vasa museet. Vi ville hellre hitta på nåt i Stockholm då ingen av oss är shopping människor. De va första gången ja va på Vasa museet och de va riktigt kul och mäktigt. Sen så kom vi hem till lägenheten igen till middagstid. Så efter de blev de middag me Magnus pappa och fru och sen blev de mys i soffan tills Magnus syster me familj kom upp runt 9 på kvällen. Då fick August en försenad födelsedags present i form av lego så då byggde vi lego me honom sen :)

Och på lördagen åkte vi allihopa ut till Skansen och gick på julmarknaden där. Och va på Lilla Skansen med August och titta på djuren. De va också första gången ja va på Skansen så de va kul :)
Sen kom vi hem igen vid 16-tiden.
Och sen på kvällen så åt vi julmat och myste vi i soffan.

Och på söndagen så klev vi upp tidigt och packa ihop och åt frukost och sen gick vår buss hem till Sundsvall kl halv 11. Men asså, Usch för ybussen. Fy fan va trångt och långtråkigt!

Men summan av kardemumman. Är en riktigt trevlig, mysig och rolig helg!
Och kul att få träffa Johanna, Johan och barnen igen :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0